Serija ‘Goliath’ dobija drugu sezonu

Serija ‘Goliath’ dobija drugu sezonu

Amazon je obnovio dramu Goliath za drugu sezonu.

Scenarista serija Dexter i Nurse Jackie Klajd Filpis, će biti izvršni producent i “šouraner” serije, pridružujući se tako timu izvršnih producenata koji uključuju Dejvida Kelija, Džonatana Šapira i Rosa Fajmena. Keli je trenutno u poslu preko glave. Trenutno producira seriju Big Little Lies koja se prikazuje na HBO-u i startuje seriju “Mr. Mercedes”, zasnovanu na romanu Stivena Kinga iz 2014. koja će se prikazivatni na Audience mreži.

Serija Golijat (Goliath) prati Bilija Mekbrajda, nekada uglednog advokata koji je izbačen iz visoko profilne firme čiji je bio suosnivač. Bili provodi dane opijajući se, uz povremeno rešavanje slučajeva dobačenih od strane njegove žene. Međutim, Bili značajno ojača profesionalno kada mladi advokat biva otpušten iz njegove bivše frime, i koji mu donosi slučaj sa smrtnim ishodom stavljajući Bilija u položaj suparnika svoje bivše firme.

Amazon je ponosan na seriju Goliath i neverovatnog Bili Bob Tortona koji je osvoji Zlatnog Globusa za ulogu u ovoj seriji. Velike serije kao ova pomažu razvoju umetničkog pripovedanja. Sa nestrpljenjem očekujemo da našim gledaocima prikažemo drugu sezonu”, rekao je Džo Lujis, direktor drame i komedije Amazon Studija.

Povezani članci