Serija ‘Čovek u visokom dvorcu’ (The Man In the High Castle) dobila treću sezonu

Serija ‘Čovek u visokom dvorcu’ (The Man In the High Castle) dobila treću sezonu

Amazon je naručio treću sezonu svoje originalne dramske serije Čovek u visokom dvorcu (The Man in the High Castle). Erik Overmajer, koji je autor serije i izvršni producent Amazonove popularne serije Bosch, je postao izvršni producent i vođa programa za sezonu 3.

Overmajer je zamenio nakon iznenadnog odlaska izvršnog producenta i autora serije Frenka Spotnica na sredini produkcije druge sezone, nakon sukoba sa Amazon studijom. Nakon sukoba nije odmah nađena zamena za Spotnica već je odgovornost za seriju preuzeo trenutni producentski tim.

“Vanvremensko istraživanje likova u najnižoj tački čovečanstva donelo je neverovatne priče već dve sezone”, rekao je Džo Luis, čelnik komedije i drame Amazon studija. “Erik i njegov tim su odlični u stvaranju priča o unutrašnjim životima ljudi koji se bore za dobro u svetu zla”.

Serija Čovek u visokom dvorcu (The Man In The High Castle) zasnovana na nagrađivanom romanu Filipa Dika, sa izvršnim producentom Ridlijem Skotom i Frenkom Spotnicom, istražuje kako bi bilo da su Savezničke Snage izgubile rat, a da su Japan i Nemačka zavladali Amerikom.

Povezani članci