Comic-Con: ‘Wynonna Earp’ obnovljena za drugu sezonu na Syfy-u

Comic-Con: ‘Wynonna Earp’ obnovljena za drugu sezonu na Syfy-u

Serija Wynonna Earp sezona 2 imaće 10 jednočasovnih epizoda.

SEVEN24 Films i IDW Entertainment, podružnica IDW Media Holdings (OTC PINK: IDWM), juče su objavili da je Syfy obnovio Wynonna Earp za drugu sezonu. Objava je stigla tokom Wynonna Earp panela na Comic-Con-u u San Dijegu gde se pojavila kompletna glumačka ekipa. Serija je dosta hvaljena kako od gledalaca tako i od kritike, postala je hit na društvenim mrežama, i uvećavala popularnost sa svakom novom epizodom. Nedavno je pokupila E! News TV Scoop nagradu za najbolju seriju 2016.

Razvijena od strane urednika i izvršnog producenta Emily Andras-a, u seriji glume Melanie Scrofano, Shamier Anderson, Tim Rozon, Dominique Provost-Chalkley koja je bazirana na IDW Publishing stripu autora Beau Smith-a.

“Jak ženski lik u seriji je totalno zaludeo gledaoce i pretovrio ih u pasionirane fanove”, rekao je Jordy Randall (SEVEN24 Films). “Jedva čekamo da vidimo našu sjajnu glumačku ekipu ponovo u ulogama koje je Emily stvorila za njih”.

Jordy Randall i Tom Cox (SEVEN24), Ted Adams i David Ozer (IDW), Todd Berger (Banditos Yanquis), i Rick Jacobs (Circle of Confusion) će biti izvršni producenti serije.
Druga sezona se prikazuje na Syfy-u 2017.

Povezani članci