Tvin Piks (Twin Peaks) oživljavanje: Novi tizer vam prestavlja Andjela Badalamentija

Tvin Piks (Twin Peaks) oživljavanje: Novi tizer vam prestavlja Andjela Badalamentija

Andjelo Badalamenti (Angelo Badalamenti) se vraća u novom tizeru za predstojeću povratničku seriju Tvin Piks (Twin Peaks).

Video prikazuje Badalamentija za klavirom, kako svira muziku koju je komponovao za originalnu seriju ranih devedesetih, koja je postala jedna od najprepoznatljivijih tema u istoriji televizije.
Predstojeći povratak serije će se desiti 25 godina nakon originalnog Tvin Piksa, koji je pratio FBI istragu ubistva Lore Palmer, koju je sprovodio specijalni agent Del Kuper u izmišljenom gradiću Tvin Piksu, država Vašington.

Vlasnici Showtime televizije Dejvid Nevins i Geri Levin su u avgustu izjavili znatiželjnoj publici da su impresionirani dosadašnjim radom Dejvida Linča (David Lynch).

“Obojica smo bili trenutno oduševljeni”, rekao je Levin. “Ton, osećaj su bili tako jedinstveni. Ne možemo da se strpimo da prikažemo svetu sve to.”

Za nastavak serije muziku će komponovati Badalamenti čija je muzika dobila 1990. godine Gremi nagradu. Badalamenti je takođe dobio životnu nagradu na World Soundtrack Awards, kao i nagradu Henri Mansini od ASCAP-a.

Nova serija Tvin Piks je napisana i producirana od strane autora serije i izvršnih producenata Linča i Marka Frosta, a sve episode će režirati Dejvid Linč. Showtime je već objavio listu glumaca, koja uključuje 217 glumaca među kojima je dosta onih iz originalne postave od pre 25. godina. Takođe ima i novih glumaca kao što su Lora Dern (Laura Dern) i Naomi Vots (Naomi Watts).

Serija Tvin Piks će imati svoju premijeru na televiziji Showtime 2017.godine.

Povezani članci