Objavljen trejler za Marvelovu seriju ‘Iron Fist’; Sigorni Viver će gumiti u seriji ‘The Defenders’

Objavljen trejler za Marvelovu seriju ‘Iron Fist’; Sigorni Viver će gumiti u seriji ‘The Defenders’

Marvel i Netflix su otkrili nekoliko novih informacija o predstojećim zajedničkim serijama.

Takođe je objavljen i novi tizer-trejler za Marvelovu seriju ‘Iron Fist’ na Komik Kon panelu u Njujorku.

“Zbog toga ko si uvek će biti okupljenih snaga protiv tebe”, zloslutno kaže narator na početku tizera”… “pretvarajući se da je prijatelj, klizi pored tebe kao stranac, oni su svuda.”

Marvelova serija ‘Iron Fist’ je četvrta od ukupno četri Marvelove serije – ostale su Derdevil, Džesika Džons i Luk Kejdž – koje se nalaze na Netflix-ovom striming servisu. Toj četvorci će se pridružiti i mini serija “Marvel’s The Defenders.”

Fin Džons (Finn Jones) igra glavnu ulogu u seriji “Iron Fist” kao stručnjak za borilačke veštine sa nadljudskim sposobnostima. Pored njega u seriji glume još i Džesika Henvik (Jessica Henwick), Dejvid Venam (David Wenham), Džesika Strup (Jessica Stroup) i Tom Felfri (Tom Pelphrey).

Tokom panela je takođe objavljeno da će Sigorni Viver (Sigourney Weaver) igrati, značajnu ali neodređenu, ulogu u seriji The Defenders.

“Marvel je počastvovan da ima glumicu ovakvog kalibra i statusa… Ona je po definiciji glumačka klasa,” rekao je Džef Leb, glavešina Marvel Televizije.

Debra En Vol (Deborah Ann Woll) će se pridružiti ekipi Marvelove serije “The Punisher”, gde će reprizirati svoju ulogu Keren Pejdž iz serije Derdevil (Daredevil).

Serija Iron Fist će debitovati na Netflix-u 17. Marta 2017.

Povezani članci