Syfy otkazao seriju Hunters posle samo jedne sezone

Syfy otkazao seriju Hunters posle samo jedne sezone

Syfy je odkazao seriju “Hunters” posle samo jedne sezone od 13 epizoda, kako piše Variety.

Serija, koja prati vladine agente koji se bore protiv tajne ćelije terorista-vanzemljaca, dobila je niske ocene i loše recenzije tokom svog trajanja. Pišući za Variety u aprilu ove godine, Brian Lowery nazvao je premijeru serije “potpuno generična, konceptualno cinična i odmah zaboravljena”. Još je i dodao da se ta tv serija “oseća kao da je za jednokratnu upotrebu koja je našla svoj put na Syfy-u jer snimanje serija-drama u Australiji je relativno jeftino. Nadajmo se, kako god, zato što se ništa ne dešava u prvih nekoliko sati to će biti uozorenje da batalite seriju”.

Producirano od strane Universal Cable Productions, “Hunters” je jedna od nekoliko novijih drama koje su bile deo paketa obnovljenog na „silu” od strane Syfy u okviru naučno fantastičnog programa. Tako serija nije uspela da se pridruži ostalim serijama kao što su “12 Monkeys”, “The Magicians” and “The Expanse” koje su zasluženo obnovljene ove godine.

Producent Huntersa su bili Natalie Chaidez, Gale Anne Hurd and Emile Levisetti. Ko-producenti su bili Terri Burton and Ron Milbauer. U seriji su glumili Nathan Phillips, Britne Oldford, Lewis Fitz-Gerald, Mark Coles Smith, Julian McMahon, Gareth Davies, Shannon Berry and Laura Gordon.
Hunters su je bila zasnovana prema romanu Alien Hunter” od Whitley Strieber-a.

Poslednja epizoda se prikazuje u ponedeljak na Syfy-u.

(Variety)

Povezani članci