Syfy naručio tri pilot epizode uključujući i tv adaptaciju filma ‘The Machine’

Syfy naručio tri pilot epizode uključujući i tv adaptaciju filma ‘The Machine’

Syfy mreža je odlučila da snimi pilot epizode za tri potencijalne serije: “Haunted”,“ Happy!” i “ The Machine” zasnovanu na istoimenom filmu iz 2013. godine.

Sve tri drame dolaze iz NBC Universal studija u vlasništvu Universal Cable Productions-a.

Serija “The Machine”, zasnovana na kultnom filmu iz 2013. godine u kome glume Keiti Lotz i Tobi Stivens, smeštena je u svet koji je počeo da se menja pojavom veštačke inteligencije i istražuje konflikt epskih razmera između čoveka i tehnologije, kroz živote i motive šest isprepletanih karaktera koji svaki od njih drži ključ pobede ili uništenja celog čovečanstva. Tv projekat će biti između ostalih produciran i od strane režisera filma Karadoga Džejmsa.

Serija “The Haunted” je natprirodna horror drama koja prati četvoro braće i sestara koji se sastaju nakon smrti njihovih roditelja. Dok pokušavaju da prevaziđu svoje uzdrmane odnose, saznaju da mora da prevaziđu aktuelne duhove iz svoje prošlosti u nameri da opstanu. Noga Landau (“The Magicians”), napisao je scenario za pilot epizodu i biće ujedno i izvršni producent serije.

Serija “Happy!” je zasnovana na istoimenom ilustrovanom romanu od Grenta Morisona (“Batman”, “The Invisibles”) i Brajana Tejlora (“Crank”, “Gamer”).
Ovaj dvojac će napisati i producirati pilot epizodu, s tim što će Tejlor imati i ulogu režisera. Serija “Happy!” prati Nika Saksa, opijenog i korumpiranog bivšeg policajca koji postaje ubica izgubljen u svetu običnog ubistva, bezdušnog seksa i izdaje. Nakon ubistva stvari krenu loše i njegov život biva zauvek promenjen od strane malog, pozitivnog, imaginarnog plavog krilatog konja.

Povezani članci