Straz objavio prvi trailer predstojeće serije ‘American Gods’

Straz objavio prvi trailer predstojeće serije ‘American Gods’

Straz je objavio prvi trailer predstojeće serije “American Gods” u petak na Comic-Con panelu.

Serija je adaptacija bestseler romana koji je napisao Neil Gaiman. Serija u svom sadržaju kombinuje koncepte starih bogova tradicionalnih mitologija i novih bogova koji su nastali društvenim promenama.

Takođe, iako se nije pojavila u trailer-u, Kristin Chenoweth se pridružila na bini i otkrila da će se pojaviti u seriji “American Gods” u ulozi Easter. Ona je predhodno sarađivala sa urednikom Bryan Fuller-om u seriji “Pushing Daisies”. Dobili smo veoma dobar premijerni prikaz Shadow Moon-a (Ricky Whittle) i Mr. Wednesday-a (Ian McShane). Shadow je otpušten nakon provedene trogodišnje kazne u zatvoru i saznanjem da mu je žena umrla. Sreće Mr. Wednesday-a u avionu na letu kući na pogreb svojoj supruzi. Takođe u trailru se pojavljuju Mad Sweeney (Pablo Shreiber), Mr. World (Crispin Glover), Czernobog (Peter Stormare) i  Zorya Vechernyaya (Cloris Leachman).

Na panelu su se pored ostalih pojavili Whittle, McShane, Schreiber, Yetide Badaki (Bilquis), and Bruce Langley (Tehničar), kao i izvršni producenti, urednici i scenaristi Fuller and Michael Green.

American Gods će se premijerno prikazivati 2017.

Pogledajte trailer:

Povezani članci