Predstojeća sezona 7, serije ‘Okružen mrtvima’ (Walking Dead), se najverovatnije neće završiti sa napetim preokretima

Predstojeća sezona 7, serije ‘Okružen mrtvima’ (Walking Dead), se najverovatnije neće završiti sa napetim preokretima

Ljubitelji hit zombi serije Okružen mrtvima (The Walking Dead) će biti u mogućnosti da lagano prate sedmu sezonu do kraja.

Autor AMC-ove serije Okružen mrtvima Robert Krkmen (Robert Kirkman) je izjavio u intervjuu za Entertainment Weekly u petak, da predstojeća sezona 7 se najverovatnije neće završiti sa napetim preokretima.

“Vidite, ja kao kreativna osoba mora da priznam da su sve reakcije validne, tako da definitivno moram da uzmem u obzir da postoji značajan deo publike koja nije baš bila srećna sa ovim pravcem (preokretom na kraju šeste sezone, prim.prev.), tako da poštujući to, mislim da su svi u kreativnom timu serije Okružen mrtvima to primili k znanju, i zaista ne znam da bi mogao da očekujem sličan ‘cliffhanger*’ na kraju sedme sezone.”, rekao je Krkmen.

Neki ljubitelji serije su bili iritirani sa kontroverznim krajem šeste sezone, ostavljajući sudbinu glavnih likova serije ugrožene.

“Mnoge reakcije su bile kao, ‘Ove budale pokušavaju da nas prevare’, a u stvari je ‘Ne. To je sve urađeno s naporom nastavimo da Vas zabavljamo.’”, rekao je Krkmen.

Takođe je u intervjuu uveravao fanove da postoji još serije Okružen mrtvima na horizontu.

“Mi volimo fanove, volimo publiku i ako vam se nije dopala ova, svideće vam se sledeća sezona. Nadamo se da imamo još puno sezona pred nama.”, rekao je Krkmen.


*cliffhanger – dramatičan i uzbudljiv kraj epizode serijala, ostavljajući publiku u neizvesnosti i nestrpljive do sledeće epizode.

Povezani članci