Serija ‘Westworld’: Novi trejler obećava seks, oružje… i mnogo robota

Serija ‘Westworld’: Novi trejler obećava seks, oružje… i mnogo robota

Slatki snovi… definitivno nisu napravljeni od ovih predivnih, uznemirujućih slika prestavljenih u najnovijem trejleru za seriju Westworld.

Novi promo trejler pod nazivom Snovi (Dreams) napravljen za HBO-ovu naučnofantastičnu dramu (trejler možete pogledati na kraju teksta), nudi izbliza ono sa čime se posetioci susreću kad posete visoko tematski park: neverovatnu i detaljanu razonodu Starog Zapada, sa skoro pa živim robotima koji imaju šanse da se uključe u autentičnu pucnjavu, pa čak i u divlju orgiju u javnoj kući.

Ali nisu svi roboti srećni i željni da se igraju. U klipu, vidimo ženskog plavokosog androida Dolores (Evan Rachel Wood) u intezivnoj filozofskoj raspravi sa mastermajndom parka, doktorom Robertom Fordom (Entoni Hopkins). Uz Roj Orbinsonovu numeru “In Dreams” u pozadini, Ford ispituje Dolores o tome šta ona misli da se dogodilo. Da li si opet sanjala, Dolores? Ford je pita. Njen jedini odgovor je suza koja se sliva niz njeno sintetičko lice.

Dakle, da li ovi androidi sa Divljeg Zapada sanjaju električne ovce? Saznaćemo 2. oktobra kada je premijera serije na televiziji HBO.

Povezani članci