Serija ‘Taboo’ sa Tomom Hardijem obnovljena za drugu sezonu

Serija ‘Taboo’ sa Tomom Hardijem obnovljena za drugu sezonu

Serija Taboo, mračna osmodelna istorijska drama sa Tomom Hardijem u glavnoj ulozi, koja se do skora prikazivala na BBC One i FX mreži, dobila je drugu sezonu.

Novost je objavljena u sredu, od strane FX-a, BBC-a zajedno sa starim producentskim kućama Scott Free London i Hardijevom producentskom kućom Hardy Son & Baker banner.

Nova sezona serije – kreirana od strane Stivena Najta, Hardija i Hardijevog oca Čipsa – će imaće osam jednočasovnih epizoda. Prva sezona je bila smeštena u 1817. godinu i prati Džejmsa Kazaju Dilejnija (Tom Hardy), čoveka za koga se smatralo da je već odavno mrtav, i koji se vraća u London iz Afrike da nasledi ono šta je ostalo od brodske imperije, ali na kraju otplovljava u nepoznate predele da bi preživeo.

Zahvalni smo i uzbuđeni što ćemo nastaviti druženje sa BBC-em i FX-om u saradnji na pravljenju nove sezone ove Britanske drame”, rekao je Hardi. “Fantastična novost.”

Izvršni producent Skot je još dodao: “Zadovoljićemo ljude koji su željni da saznaju šta se desilo sledeće i drago nam je da su BBC i FX sa nama u potrazi za još avantura ‘đavola Dilejnija’ i lige prokletih. Zajedno sa našim međunarodnim distributerima, Sonar Entertainmentom, BBC i FX su bili veliki partneri u projektu podržavajući nas da Taboo bude tako mračna i prljavo brutalna drama kakva ono i jeste.”

BBC je još i rekao da je serija jedna od najuspešnijih drama koja je gledana prekoa (VOD servisa) iPlayer, i da je bila veliki hit među tinejdžerima.

Povezani članci