Serija ‘Slepa Tačka’ (Blindspot) – Sezona 2

Serija ‘Slepa Tačka’ (Blindspot) – Sezona 2

Druga sezona serije ‘Slepa Tačka’ (Blindspot) je čak važnija od prve po rečima tvorca serije

NBC-jeva serija Slepa Tačka (Blindspot) je možda imala najveći rejting od novih serija, ali producenti nemaju nameru da se odmaraju na lovorikama, već se nadaju da će da pridobiju nove gledaoce sa sezonom 2. Autor serije Martin Gero ima nameru da u novoj sezoni prestavi nove članove glumačke ekipe kao sto su Arči Pandžbi (Archie Panjabi), Luke Mitchell i Michelle Hurd.

“Mi drugu sezonu vidimo kao čak mnogo važniju nego prvu”, rekao je Gero prilikom prezentovanja serije na TCA (Television Critics Association) letnjoj konferencij za štampu. “Jedan od razloga zašto smo želeli Arči u seriji je zato što želimo da pridobijemo nove gledaoce u… ako počnete seriju da gledate od druge sezone, biće takođe zabavno za vas. Želimo da nagradimo naše lojalne gledaoce i da ne izgubimo one koji seriju gledaju povremeno.”

Prva sezona se završila otkrićem da Džejn Do (Jane Doe) (igra je Jaimie Alexander) nije Tejlor Šo (Taylor Show), kao što su Kurt Veler (Kurt Weller) (igra ga Sullivan Stapleton) u početku verovali, i da je prava Tejlor Šo ubijena kao dete od strane Velerovog oca, ostavljajući bolnu konfrontaciju između ovo dvoje protagonista u završnim trenucima prve sezone.

Gero je potvrdio da će premijera druge sezone otkriti parvo ime Džejn Do i da će otkriti mnoge od nerazjašnjenih misterija iz prve sezone. “Za nas, Tejlor Šo je iza nas, osim emocijalnog kraha Kurta i Džejn… ne samo da će te saznati Džejnino pravo ime, već će te saznati i šta je Orion, ko je Šepard (Shepard), koji je plan organizacije… želimo da se unesemo u drugu sezonu i nagradimo stalne gledaoce. Džejn i Veler se ne slažu u početku sezone, ali Arčin lik, koja je vođa NSA tajne službe, igra ulogu ”opasne mame” koja će ih sve naterati da ponovo rade zajedno.”

Premijera druge sezone serije Slepa Tačka (Blindspot) je 14. septembra 2016 na NBC mreži.

Povezani članci