Benedikt Kamberbač: Serija ‘Šerlok’ će se možda završiti nakon četvrte sezone

Benedikt Kamberbač: Serija ‘Šerlok’ će se možda završiti nakon četvrte sezone

Za sve vas ljubitelje serije Šerlok (Sherlock) koji čekate sa nestrpljenjem prikazivanje serije sledeće godine, uživajte u njima. Zato što će možda one biti poslednje koje će te dobiti.

Benedikt Kamberbač (Benedict Cumberbatch), glavni glumac u popularnoj savremenoj drami o poznatom detektivu, izjavio je da predstojeća četvrta sezona će možda biti i poslednja.
“Izgleda da se jedna era završila, da budem iskren”, rekao je Benedikt dodajući da četvrta sezona, “odazi na mesto gde će posle toga biti teško napraviti nastavak”.

Ovo nije baš neočekivano. Sa obojicom, Kamberbačom i sporednim glumcem Martinom Frimanom koji igraju u visokobudžetnim blokbastersima, kao i vođom projekta Stivenom Mofatom koji je zauzet sa serijom Doktor Hu (Doctor Who), uvek je bilo teško naći vremena za snimanje serije Šerlok. Poslednja regularna epizoda neračunajući januraski božićni special “The Abominable Bride”, (koji je dobio nagradu na ovogodišnjoj dodeli nagrade Emi), prikazivana je pre gotovo tri godine.

Ali pre nego što pustite suze i počnete da spaljujete svoje Šerlok šalove u besu, znajte da Kamberbač nije za sva vremena zatvorio vrata uloge: “Nikad nismo rekli nikad za ovu seriju. Ja bih voleo da nastavimo sa objavljivanjem serije. Ali u skorijoj budućnosti, svi imamo stvari koje želimo da uradimo, a mi smo napravili nešto i kompletirali, tako da ćemo sačekati i videti”.

Povezani članci