Serija ‘Salem’ se završava sa trećom sezonom

Serija ‘Salem’ se završava sa trećom sezonom

Trenutna, treća sezona natprirodne drame Salem na WGN America, će biti i poslednja. Mreža je odlučila da ne naručuje četvrtu sezonu serije koja oslikava strašna suđenja vešticama iz XVII veka, u svetu u kome su veštice stvarne ali nisu ono za šta se izdaju.

Serija Salem će se završiti trećom sezonom sa 10 epizoda a finale sezone će biti ujedno i finale serije. Tvorci serije Branon Braga i Adam Sajmon su spremni na to.

“Znali smo da će ovo biti treća i poslednja sezona serije i uspeli smo da smislimo uzbudljiv vrhunac Merine preobražavajuće sage,” rekli su autori.

“Salem je fantastična serija koja je dosta doprinela našem ulasku u svet sopstvene produkcije,” rekao je Mat Černis, direktor WGN America i Tribune Studios. “Zahvaljujemo Branonu, Adamu, našoj talentovanoj ekipi i partnerima na Fox 21 što su nam poverili ovaj jedinstveni i fantastični zadatak da oslikamo svet Salema. Takođe zahvaljujemo njihovoj odanoj podršci seriji.”

U Salemu glume Dženet Montgomeri, Šejn Vest, Set Gejbel, Ašli Madekve, Tamzin Merčant, Eliza Eberle, Ido Goldberg, Džo Dojl i Oliver Bel, sa Merilin Mensonom kao gostom u trećoj sezoni.

“Zahvalni smo WGN America i Fox 21 zato što su bili odlični partneri i dali nam slobodu da seriju dovedemo do zadovoljavajućeg kraja za koji verujemo da predstavlja našu ljubav ka pripovedanju i odanim ljubiteljima serije,” rekli su Braga i Sajmon. “Bilo je magično iskustvo stvarati Salem i želimo da zahvalimo svakom producentu, piscu, režiseru, glumcu i članu ekipe za sve što su uradili da nam pomognu da oživimo svet Salema.”

WGNA ostaje sa originalnim dramskim serijama Underground i Outsiders, koje nakon obećavajućih početaka stižu sa svojim drugim sezonama u 2017.

Povezani članci