Pronađena zamena za Tomasa Gibsona u seriji ‘Zločinački umovi’ (Criminal Minds)

Pronađena zamena za Tomasa Gibsona u seriji ‘Zločinački umovi’ (Criminal Minds)

Pronađema je zamena za glumca Tomasa Gibsona (Thomas Gibson), koji je otpušten iz serije ‘Zločinački umovi’ (Criminal Minds) u avgustu ove godine nakon što je besneo na setu i udario producenta serije.

Dejmon Gupton (Damon Gupton), koga se možda sećate po ulogama u serijama Bates Motel i Empire, je “ulovljen” da glumi specijalnog agenta Stivena Vokera u ovoj CBS-ovoj dugo prikazivanoj drami, kako je objavila mreža u petak. On će debitovati u osmoj epizodi ove sezone, glumeći dobro obučenog profajlera sa specijanim talentom za hvatanje špijuna.

“Naša familija raste”, izjavila je Erika Maser, izvršni producent i vođa projekta. “Uzbuđeni smo što nam se Dejmon pridružio i što će raditi zajedno sa našom sjajnom ekipom i glumcima”.

Kako je ranije objavljeno, Gibson je prvobitno dobio suspenziju od dve episode, ali ABC studiju i CBS televiziji je trebao samo jedan dan nakon incidenta da odluči da ne vrati u seriju glumca koji je u seriji od njene premijere 2005. godine. Gibson će se pojaviti u premijernoj epizodi sezone i očekuje se da se pojavi u još jednoj, ali je ostalo nejasno kako će njegov lik biti izbačen iz serije.

Povezani članci