Naručena pilot epizoda za spinof serije ‘Sinovi Anarhije’ (Sons of Anarchy)

Naručena pilot epizoda za spinof serije ‘Sinovi Anarhije’ (Sons of Anarchy)

Naručena pilot epizoda za spinof serije Sinovi Anarhije (Sons of Anarchy). Serija ‘Mayans MC’ će se snimati u martu sledeće godine.

Serija Sinovi Anrhije (Sons of Anarchy) će se nastaviti. Pilot epizoda serije Mayans MC, naručena od strane FX studija, fokusiraće se na Mayans moto klub i snimaće se u mratu sledeće godine. Režiser serije i autor će naravno biti Kurt Sater (Kurt Sutter). Scenario će pisati dvojac Sater i Elgin Džejms (Elgin James). Sater će ujedno biti i izvršni producent.

Serija Mayans MC će pratiti kandidata, EZ Reyes, potencijalnog člana kluba na granici Kalifornije i Meksika. EZ će se boriti sa željom za osvetom protiv lokalnog kartela i potrebe za ženom u njegovom životu koja će ga poštovati. Ljubitelji serije Sinovi Anrhije će prepoznati Majance (Mayans) iz serije, koji su nekad bili saveznici a nekad protivnici kluba SAMCRO iz severne Kalifornije.

Serija Mayans MC nije zvanično naručena da se snima kao serija, ali bi bilo čudno da se nakon pilot epizode odustane od serije, jer Sinovi Anarhije su FX-ova najpopularnija serija tokom sedam sezona koliko je trajala i serija koja je u svom terminu prikazivanja “tukla” sve ostale konkurente.

Povezani članci