Komičar Džim Gafigan se pridružuje glumačkoj ekipi koju uključuju Evan Mekgregor, Keri Kun i Meri Elizabet Vinsted

Komičar Džim Gafigan se pridružuje glumačkoj ekipi koju uključuju Evan Mekgregor, Keri Kun i Meri Elizabet Vinsted

Serija Fargo nastavalja sa impresivnom glumačkom ekipom za treću sezonu.

Antologija Noe Holija je dobila Džima Gafigana kao redovnog glumca.
Treća sezona serije Fargo bi trebalo da ima radnju smeštenu u godini 2010., prateći događaje iz predhodnih sezona. Za sada je nejasno kako i da li će se radnja nadovezati na prvu sezonu, iako se nijedna glumačka zvezda iz prve sezone neće pojaviti u novoj sezoni.
Gafigan će igrati ulogu Doni Mašmena, policijskog zamenika koji radi zajedno sa Glorijom Burgle koju igra Keri Kun. On se pridružuje glumačkoj ekipi koju čine za sad i Evan Mekgregor i Meri Elizabet Vinsted.

Mekgregor, kao glavna zvezda sezone, će igrati dvostruku ulogu braću Emita i Rej Stusi. To će biti prva njegova tv uloga kao glumca u stalnoj glumačkoj postavi. Kunijeva igra Gloriju, praktičnu ženu koja je šef policije u oblasti Edna Valley i razvedena majka, i koja je u neprestanoj borbi da shvati novi svet oko nje gde su ljudi intiminije povezani preko mobilnih telefona nego direktno, licem uz lice. Vinsted će igrati Niki Svango, lukavu i strastvenu bridž igračicu. Ona je žena sa planom koji je fokusiran da uvek bude najmanje jedan korak ispred svojih oponenata.

Treća sezona serije Fargo će se prikazivati 2017. godine.

Povezani članci