Kako će izgledati Kid Flash u trećoj sezoni serije The Flash

Kako će izgledati Kid Flash u trećoj sezoni serije The Flash

The CW je otkrio kako će glumac Keiynan Lonsdale, koji glumi Wally West-a (Super heroja koji je prvi Kid Flash i treći Flash u DC Univerzumu), izgledati u kostimu Kid Flash-a, tinejdžer pratioca Flash-a (pozntog još i kao Barri Allen koga igra Grant Gustin).

Kid Flash će imati premijerno pojavljivanje u sezoni 3, serije The Flash, pod nazivom “Flashpoint” 4.10.2016 na The CW-u.

Prošle sezone, Wall-ijev otac, Joe (Jesse L. Martin), je posumnjao da je Wally možda stekao moći nakon udara Barry-jeve energije nakon incidenta u STAR Lab-u, iako Wally nije pokazivao očigledne znake super brzine neposredno nakon eksplozije.

Naravno, to je bilo pre nego što je Barry odlučio da se vrati nazad u prošlost i spasi majku, Noru, ubistva od strane Reverse-Flash-a u poslednjoj epizodi druge sezone.

“The Flash” takođe prestavlja stipsu iz Harry Potter-a Tom Felton-a kao stalnog glumca u trećoj sezoni; Felton felton će igrati Julian Dorn-a, policijskog istražitelja koji radi sa Barry-em u Central Citz PD i koji sumnja u Barry-eve manire dobrog lika.

Šta mislite o Wally West-ovom novom izgledu?

Povezani članci