Evo šta će se dešavati u drugoj sezoni serije Legends Of Tomorrow

Evo šta će se dešavati u drugoj sezoni serije Legends Of Tomorrow

U prvoj sezoni serije Legends of Tomorrow, kompletna misija “družine” je bila da ubije besmrtnog Vandal Savage-a (nešto u čemu su bili, veoma, veoma loši). Konačno su postigli taj cilj u finalnoj epizodi prve sezone, ostavljajući gledaoce da se pitaju šta bi oni u stvari mogli još kao tim da urade. Rex Tyler takođe poznat i kao Hourman iz Justice Society of America se pojavljuje na kraju sa upozorenjem, ali to nam nije dalo neki nagoveštaj šta će se dešavati u budućnosti. Na sreću izvršni producent Marc Guggenheim nam je upravo dao mali fragment nove misije koja čeka Rip Hunter-a i bandu.

Kao deo Entertainment Weekly’s Spoiler Room odlomka, neko je upitao šta možemo očekivati od sezone 2 kao vremenski putujućeg “šoa”. Marc Guggenheim nije rekao mnogo i nije otkrio ništa  o Justice Society of America (JSA), ali je objasnio kako tim ima novu odgovornost. U suštini oni nameravaju da postanu vremenski policajci.

Na mnogo načina, završnica prve sezone postavlja novu misiju za sezonu 2. Kao što Rip kaže na kraju sezone, da u stvari više ne postoje Gospodari Vremena. Mi u stvari treba da budemo Gospodari Vremena.

Gospodari vremena su bili grupa ljudi iz budućnosti koji su imali dužnost vemenske policije, tražeći bilo koji prekid u istoriji i koji su obezbeđivali da ona bude “popravljena”. Ispostavilo se da su oni zli (ili bar korumpirani) tako da Rip i ekipa oduzima od njih mogućnosti da upravljaju vremenskim tokovima, efektno zamenjujući Gospodare Vremena. To zvuči kao da će ih “Legende” zameniti I pomoći da se istorija odvija u pravom smeru. To je lepa premisa koja daje Legendama izgovor da budu zajedno i nastave sa avanturom.

Naravno, to ne objašnjava pojavljivanje Hourman-a, koji će bez sumnje igrati glavnu ulogu. Popravljanje vremenskog toka zvuči kao podloga za drugu sezonu, dok se tim bavi većim zapletom. Jedan od problema prve sezone bio je da zaplet o ubijanju Savage-a koji nije imao dovoljno materijala da popuni celu sezonu, pa se nadamo da će njihova uloga kao Gospodara vremena biti bolje odrađena shodno toku serije.

Imamo još puno toga da saznamo o Sezoni 2, o kojoj polako stiže sve više informacija. Kroz rotirajuća vrata serije Legends of Tomorrow pridružiće se timu još novih likova, a neki će otići iz serije. Na primer, Hawkgirl (Ciara Renée) nije više u stalnoj postavi. Kao dodatak, nova verizja Vixen heroja (koju igra Maisie Richardson-Sellers) će se pridružiti timu.
Premijera Legends of tomorrow Sezona 2 premijerno će se prikazati 13. oktobra na THE CW tv mreži.

(cinemablend)

Povezani članci