Džesika Bil u pilot epizodi serije ‘The Sinner’

Džesika Bil u pilot epizodi serije ‘The Sinner’

Džesika Bil će glumiti u seriji The Sinner, kriminalističkom trileru za koji je mreža USA naručila pilot seriju. To je njena prva stalna uloga u jednoj seriji još od serije 7th Heaven. Ona će takođe biti i izvršni producent ove potencijalne serije.

Serija je prilagođena od strane Dereka Simondsa (The Astronauts Wives Club) po istoimenoj knjizi Petre Hamesfer a Antonio Kampos će režirati pilot epizodu.

Serija The Sinner je jedočasovna drama koja prati mladu majku koja je obuzeta neobjašnjivim besom sa javnim nastupom nasilja. Za nju najveći problem prestavlja što u stvari i ne zna zašto se to desilio. Taj događaj pokreće kriminalistički triler čija pokretačka snaga nisu pitanja ko i šta, već zašto. Odmetnuti istražitelj shvata da je opsednut otkrivanjem njenog skrivenog motiva i zajedno se otiskuju na opasno putovanje u dubine njene psihe i tajni nasilja skrivenih u njenoj prošlosti.

Skorije nastupe u tv serijama Džesika Bil je imala u četvrtoj sezoni serije New Girl kao gost, i pozajmljivala je glas u serijama Bojack Horseman i Family Guy.

Povezani članci