Marvel i Netflix otkrili datum premijere serije ‘The Defenders’ u misterioznom tizeru

Marvel i Netflix otkrili datum premijere serije ‘The Defenders’ u misterioznom tizeru

U utorak 5.04., Netflix i Marvel su otkrili datum premijere u formi kratkog tizera za predstojeću seriju The Defenders. Serija će udružiti superheroje Luka Kejdža, Deni Renda (Iron Fist), Džesiku Džons i Derdevila (Met Mrdok).

Trejler, pod nazivom “Midland Circle Security Elevator B” prikazuje, na crno-beloj sigurnosnoj kameri, četvoro junaka kako ulaze u lift. Video otkriva datum premijere serije u gornjem desnom uglu, koje je predviđeno kao mesto za satnicu. Satnica se tačno zaustavlja na “8:18:20:17”, odnosno 18. Avgust 2017.

Još jedna skrivena poruka (Easter egg) se može videti u tizeru. U levom gornjem uglu stoji “ip/dns //: 23.253.120.81”, IP adresa koja iskucana kao URL http://23.253.120.81 vodi na veb sajt New York Bulletin Archive, fikcione novine koje su predstavljene u Marvelovom Daredevilu. Sjat prikazujre izmišljene naslovne stranice raznih članaka kao i video intervju sa likovima iz serije Iron Fist.

Mini serija od osam epizoda će biti serija koja će biti objavljena posle Iron Fista, a nakon nje Marvel planira da realizuje seriju The Punisher.

Pogledajte tizer.

 

Povezani članci