Comic-Con: Marvelova serija ‘Luke Cage’ debitovala prvim zvaničnim trailer-om

Comic-Con: Marvelova serija ‘Luke Cage’ debitovala prvim zvaničnim trailer-om

Luck Cage Comic-Con panel je takođe prikazao i trailer za novu seriju The Defenders.

Luke Cage (Mike Colter) nije bio jedini Marvelov junak sa super moćima na Comic-Con-u ovog četvrtka. Frank Castle, poznat kao Punisher (Jon Bernthal), iznenadio je uzbuđenu publiku tokom Netflix/Marvel-ovog panela izlaženjem na scenu da pozdravi publiku kao lik koji dobija svoju spinoff seriju na Netflix-u.

Ali prvo,  Marvelov gazda Jeph Leob je započeo dugo očekivani panel sa “tizerima” iz prve dve sezone serije Daredevil–a i pre sezone  Jessica Jones zajedno sa “sneak peek”-om nove serije Luke Cage. Trailer uključuje epsku scenu gde neko pokušava da udari neverovatnog Luke-a u lice, i u usporenom snimku se vidi svaka polomljena koščica njegove pesnice. Luke Cage nije udario ni jednom na premijeri… bukvalno. I trailer se završava sa usporenim snimkom Punisher-a koji je zaradio najveći aplauz.

Nakon što je Bernthal otišao, Loeb je poželeo dobrodošlicu Luke Cage-u na bini po prvi put na nekoj konvenciji ili događaju. Loeb je tada prikazao još jedan “sneak peek” kako Luke izbacuje grupu loših momaka iz bokserske sale. Njegova moć da je otporan na metke je u potpunosti prikazana. “Pomalo mi je muka da moram stalno da kupujem novo odelo” rekao je Luke u klipu. “Svet je spreman za crnog čoveka otpornog na metke”, rekao je izvršni producent Luke Cage na kraju klipa koji se završio gromoglasnim aplauzom iz sale.

Luke Cage će početi sa prikazivanjem u petak 30. Septembra na Netflix-u

Povezani članci