Arnold Schwarzenegger dobija svoju tv seriju, ali ne onako kako ste pomislili

Arnold Schwarzenegger dobija svoju tv seriju, ali ne onako kako ste pomislili

Arnold Schwarzenegger je pronašao uspeh u šobiznisu, kao zvezda velikog ekrana, i u politici kao guverner Kalifornije. Sada, Schwarzenegger se seli na male ekrane sa tv serijom onako kako mnogi od nasi nisu mogli ni da pretpostave.  Nova serija počinje sa njegovim prvim pojavljivanjem na bini, pre nego što je stekao svetsku slavu kao Terminator, i fokusiraće se na vreme kada je bio poznat kao takmičar u bodibildingu. Serija će se zvati Pump i imaće osam jednočasovnih epizoda snimljenih za CBS.

Radnja Pump-a će biti smeštena u 1973 i pratiće grupu Venice Beach bodibildera nakon što razviju fitnes industriju i promene način gledanja ljudi na bodibilding. To je period u kojem je bodibilding više smatran kao abnormalnost a ne kao veština. Naravno imali su i poteškoća sa finansijama u tom periodu. Ipak, pronašli su put da prigrle hedonizam Južne Kalifornije 1970-ih i kao neko ko dobro poznaje taj svet, Arnold će raditi kao producent na projektu.

Serija je u pripremi već neko vreme i za sad nije pornašla sigurno mesto na nekoj od tv mreža. Prvo je kreirana za Showtime pa prebačena na Hulu da bi za sad bila na CBS-u. Nema vesti kada možemo očekivati da Pump ugleda svetlost dana i doživi svoju premijeru.

Pump je u stvari druga serija u kojoj će se Arnold Schwarzenegger pojavljivati. On će zameniti  Donald Trump-a kao voditelja Celebrity Apprentice u sledećoj sezoni na NBC televiziji. Trump je otpušten od strane NBC-a zbog nekih izjava u vezi sa emigrantima na početku njegove predsedničke kampanje. Arnold je, za sad, u seriji Pump uključen samo kao producent dok se njegovo pojavljivanje ispred kamera očekuje u Celebrity Apprentice. Ali kako se čini proćiće neko vreme dok serija Pump ne zaživi. Do tada pratite program jesenjih premijera da vidite da li će se uskoro pojaviti na nekoj mreži.

Povezani članci